Politica de confidențialitate pentru romaniainschengen.ro

Ultima actualizare: martie 2023 Aceasta este Politica noastră de confidențialitate pentru site-ul web romaniainschengen.ro (denumit în continuare "site-ul"). Această politică descrie modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și dezvăluim informațiile dumneavoastră personale atunci când utilizați site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

Ce informații personale colectăm?

Colectăm informații personale atunci când le furnizați voluntar, cum ar fi atunci când vă înscrieți la newsletter-ul nostru sau completați un formular de contact. Informațiile personale pe care le putem colecta includ numele, data nașterii, adresa de e-mail, numărul de telefon și domiciliul.

Cum utilizăm informațiile personale?

Utilizăm informațiile personale colectate pentru a vă oferi serviciile noastre și pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza informațiile personale pentru a vă oferi informații cu privire la demersurile noastre.

Cum protejăm informațiile personale?

Ne angajăm să protejăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri. Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, modificării sau distrugerii. Cu toate acestea, rețineți că nicio metodă de transmitere a datelor prin internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură.

Cum dezvăluim informațiile personale?

Nu vom dezvălui informațiile personale ale utilizatorilor noștri către terți, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legea sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altor utilizatori.

Cum puteți accesa sau controla informațiile personale?

Dacă doriți să accesați sau să controlați informațiile personale pe care le-am colectat despre dumneavoastră, puteți să ne contactați la adresa de email [email protected]

Cum ne puteți contacta?

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].